torstai 31. maaliskuuta 2011

kynsienhoitoni videollaIdea toteuttaa tämä postaus nimenomaan videona, tuli Sonnelta.
Muuten on ollut aaaika pitkään kuplinut idea tehdä joku tällanen, koska mullahan ei vielä ole postausta tästä.
Nauttikaa nyt sitten oikein HD laadusta, koska sellaiseksi tämä vahingossa jäi, ja saattaa ladata joillain liikaa. En oikein noita converttereita vielä hoksaa.

Pari muuten toivoi teippitekniikasta tutoriaalia, ja meinaankin sen tehdä! Kun saan tripodin, niin voi auttaa sitä kuvaamista.

12 kommenttia:

Nunnu kirjoitti...

"Ai niin tää unohtu" Aww.
Minä käytän tuota öljyä niin että laitan lämpimään veteen pari tippaa ja kädet sinne sitte. Tekee sormista ja käsistä pehmeät ja puhtaan oloiset.

Hanna kirjoitti...

The Body Shopilla on muuten kans taikaviila, maksoi muistaakseni 4,90. Sen kiillotusosa varsinkin on monta kertaa tehokkaampi kuin minkään muun aiemmin kokeilemani taikaviilan.

nailHai kirjoitti...

Ihana kuulla ääntäs... ;D
Ompa sulla tavaraa! Mäkin voisin tän aiheisen postauksen, eihän se haittaa?

siniedit kirjoitti...

Kiitos tästä! :) oon melko "uusi" kynsiharrastaja, ja mulla ei oikeasti oo juuri mitään kynsienhoito tuotteita :D pehmeillä, liuskottuvilla, säälittävillä kynsillä oon tähän asti menny. Toisaalta opiskelujen/työn puolesta mulla ei voi kovin pitkät kynnet olla mutta ainakin tuota Trindin kynnenkovettajaa aion hommata :)

Sonne kirjoitti...

Hii kiva saada toisenlainen näkökulma asiaan, hyvä video! :)

Keijju kirjoitti...

mä oon taas NIIN onnellinen mun vahvoista kynsistä! tosin oon näitä yrittäny kasvattaa jo n. 6 vuotta ja pari ekaa meni sellasel kynsien teippailu tyylillä, onneks olin sillon viel ala-asteel joten se on kai ihan suotavaa ? :D

(todellaupea)Layrä kirjoitti...

Nunnu: haha :P Joo, toi taitaa olla kans yleinen tekniikka, mulla ei oo vaan kärsivällisyyttä lillutella käsiäni tolleen, ja jotenkin sen jälkeen kynnet tuntuu ällöltä :D

Hanna: Kiitos vinkistä! Meempä muuten tänään heti katsomaan, 4,90€ on kyllä tosi halpa hinta tbs hintoihin! Eikä olis kallis vaikka olis 5,90€. :)

nailHai: Toisten ääni on jotenkin aina kiva kuulla. :D Eikä haittaa jos teet oman!

siniedit: Oleppa hyvä vaan :P
Eipä sitä paljoa tarvikkaan, kunnon lasiviila, toimiva kynnenkovettaja, öljy ja itselle sopiva käsirasva riittää! ;) Kokeile ihmeessä trindiä, vaikka se ei ihan kaikilla aina toimikkaan.

Sonne: Kiitos, joo itsekkin tykkään katsoa miten muut omat kyntensä hoitaa :)

Keijju: Kannattaa olla! :) Itelläkin nää nyt tuntuu siltä että olis luonnostaan tällaset, koska kynnenkovettajaa en pahemmin tarvi. Voiteilla ja öljyillä hinkkaisin, vaikka olis ollukkin vahvat :P

Kizuna kirjoitti...

Kiitos Layrä videostasi. Sinulla tosiaan on kunnon arsenaali. Menempä heti ostammaan hamppukäsirasvaa Ziaja olivekäsirasvan tilalle, joka muuten ei ole niin tehokas kosteuttaja. Sekä lasiviilan.

Itselläni on kylläkin akryylikynnet, koska omistan myös nuo pehmeät ja liuskottuvat kynnet. Olenkin miettinyt onko sinulla rakennekynnet, kun ne näyttävät aina niin kauniilta. Näköjään se noilla konsteilla vois minullekkin onnistua?

Anonyymi kirjoitti...

Yhyy mun taikaviila meni hukkaan joskus viime vuoden puolella /: Onneksi se maksoi alle kympin. Nyt oon puolisen vuotta pärjännyt pelkällä säälittävällä bufferilla. Täytyypä tunkea seuraavaan Transdesignin tilaukseen mukaan OPI'n taikaviila :) Saan tosin odottaa sitä jonkin aikaa, kun viimeksi tilasin TD'ltä tämän kuun alkupuolella :D

(todellaupea)Layrä kirjoitti...

Voi ei miten myöhässä vastaan Kizunalle! Kiitos paljon kommentistasi :)
Joo, aidot kynnet on ja hamppurasvaa suosittelen. Jos se kynsille ei niin kamalan tehokkaasti toimi, niin muualle käsiin ja kynsinauhoihin kuitenkin.

Anonyymi: onneks taikaviiloja saa vähän joka paikasta, ite kokeilen nyt Kicksin omaa ja tää saa riittää nyt hetken :P

Essi kirjoitti...

Mistä olet tuota kynsilakan poistoainetta hankkinut? Ja maksoiko kuinka paljon? Ajattelin hankkia, kun nyt on hirveän hajuista, ja huonosti toimivaa kynsilakan poistoainetta.

(todellaupea)Layrä kirjoitti...

Essi: se on Kicksistä. Muttah.. jos olet vähän hajuherkkä, niin ei tuo on todellakin todella oudon hajuista. :D Mutta todella hellävarainen.. maksaiskohan 7€ jotain, mutta tuo ei kulu niin nopeasti läheskään kun normaali putsausaine.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...