torstai 17. maaliskuuta 2011

Ruusuinen tulevaisuus by O.P.I.

Opin lakat jaksavat vain yllättää laadullaan. Olen nyt totaalisen ihastunut nopeasti kuivuvaan, kuplattomaan ja kiiltävään lopputulokseen. Voi sutia vaikka peräjälkeen kolme kerrosta, ja vartissa koko komeus on kuivempi, kuin mikään muu lakka.
Nyt vuorossa Opin, Rosy future. Kaunis vaaleanpunainen helmiäinen. Vähän niinkun Orlyn Rock candy, mutta tämä on hattaraisempi ja hempeämpi.
Törmäsimpä nyt ensimmäistä kertaa vähän erityyppisene Opin siveltimeen. Olen kuullutkin että niitä on kuulemma vähän laidasta laitaan, mutta tämä oli ensimmäinen selkeästi erottuva tapaus. Ei huono kuitenkaan, vaan ohueksi siveltimeksi jämäkkä.
Kuvassa vasemmalla siis kapeampi malli, ja oikealla vähän yleisempi tapaus.

Eli erittäin kiintoisaa havainnointia! Hah, no kai ne päivät näinkin kuluu.

4 kommenttia:

salla kirjoitti...

Koska tossa OPIn lakassa on vielä musta label pohjassa, se on niiden vanhaa formulaa, eli ennen kun nämä pahat kolme kemikaalia otettiin pois käytöstä. Niihin aikoihin vaihtui myös sivellin tuohon pro wide brushiin, joka on uusissa pulloissa. Tuo kapea sivellin on siis se "vanha malli" (:

(todellaupea)Layrä kirjoitti...

salla: arvelinkin, että tämä saattaisi olla juurikin niin, että vanhoissa on kapea. Voi ei, mulla on pahakemikaalinen lakka! No, ainakin se kuivui tosi nopeaan ;) Mutta kiitos infosta ja tarkennuksesta!

Celia kirjoitti...

Itsekin olen huomannut noita sivellineroja, etenkin on ollut ikävää saada näitä maanantaikappaleita joissa harjakset harottaa ja jälki on raidoittunutta. ;( Kaksi tällaista osunut kohdalle; La-Pazively Hot ja Suzi & the lifeguard. :/

(todellaupea)Layrä kirjoitti...

Celia: höh, tossa ei kyllä mitään vikaa ollu, että helposti sai ihan unelmatasasen pinnan, vaikka pikkusen enemmän leveästä tykkäänkin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...