sunnuntai 20. maaliskuuta 2011

Siniset kimalluskynnet

Aurikoista päivää! Pakko muuten todeta ihan ensimmäiseksi, että tuola on jo villakangastakki liikaa auringossa. Tänään tuli kyllä ihan kamalan kuuma pihalla sellaisen ohuehkon ja lyhyen villakangastakin kanssa, että joku ohuempi takkis saisi jo olla. Mutta siirrytäämpä sitten sään päivittelystä, päivän kynsi-ihkutuksiin:

Eli China Glazen Blue paradise, joka on kaunis, keskisininen kimaltava lakka. Hieman metallisen oloinen.
Lisäksi kokeilin pelkilteen Nfu Ohin nro 52 lakkaa, joka on siis Opal sarjan flakieslakka, mutta siitä poikkeuksellinen, että peittää myös pelkilteen todella hyvin. Noin kolmella kerroksella saa kyllä hienon lopputuloksen. Tämä lakka on kyllä aika lumoava tapaus:
Lakan pohjaväri on siis läpikuultava musteensininen/violetti, jossa on turkoosin ja vihreän sävyisiä hippuja. Lakka näyttää joka suunnasta niin kauniisti eriväriseltä, että tekee mieli vain tuijottaa. :D Todella kaunis tämä. Sanomattakin selvää, että on lumoavampi luonnossa, monivivahteisuutensa vuoksi.

Vaikka tätä pystyy käyttämään yksinään, niin muiden lakkojen päälle tämä sopii täydellisesti. Laitoin tätä kaksi kerrosta ylempänä esitellyn China Glazen blue paradisen päälle, ja on muuten ehkä hienoimmat kynnet vähään aikaan, mitä olen saanut pelkillä lakoilla, ilman koristeluita.
Luonnossa tämä kaksi kerrosta hippuslakkaa tekee sen, että kun kynsiä kääntelee, ne ovat hienoisesti musteen/syvänsiniset ja kun niitä liikuttelee, tulee turkoosi ja vihreät hiput esiin. Voitte siis arvata, mistä olen repinyt iloni tässä istuskellessani, ja eilen myöskin kassajonossa.

3 kommenttia:

petra kirjoitti...

Ihanan värinen toi China Glaze ♥ :---D

Sonne kirjoitti...

Nuo Nufun flakies lakat näyttää aivan ihastuttavilta. 8] Pakko varmaan hankkia jossainvaiheessa. ;D

(todellaupea)Layrä kirjoitti...

petra: se on kyllä :)

Sonne: Joo, ja ne on mukavan erilaisia kun yleensä. Ei enää riitäkkään yks semmonen perus :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...