torstai 24. maaliskuuta 2011

purppurat kukkakynnet

Jätin kokeilematta kynsille viimeiseksi parhaimman uusista lakoista (väärässä järjestyksessä tosin postattu, tulee vielä Suzi says Da!:n kuvat).
Kaunis Opin Purple-Opolis on Greek Isles kokoelmasta vuodelta 2004. Tämä taitaa olla ainakin ns. suosituin sävy, ja itsekkin pidän tästä paljon.
Lakka on todella kaunis purppura, jossa on oranssihtavan kultainen flash. Jossakin valossa lakka on hieman pehmeän marjapuuron värinen, kun taas joskus näkee ihanan terävästi kimalluksen ja sen keltaisenkin värin.

Hoksasin muuten miten kamerallani saa tarkkoja kuvia salamalla! Toivottavasti osaan ottaa uudelleenkin. Kuitenkaan minulla ei ole mitään järkkäriä, eikä kai niidenkään salamat aina ihan parhaita makroilussa ole. Vaikka aurinko paistoikin tänään kivasti, että sai luonnonvalossa otettua kuvaa, laitan tämän silti tähän, ikäänkuin ööh.. päivän ylpeydenaiheeksi:
Kevyesti myös koristelin tänään kukkasin, ja totesin miten mukavaa on tehdä käsin helppoja koristuksia.
Tosi tyylikkäät nail artit tehty siis Delia nail art lakalla, ja ns kukat tehty tavallisella 2way nail art penillä.

Tähän lakkaan sopisi toisenlaisetkin kukat, ja vähän valkoista sekaan. Kun saan tarkan vision näistä päähäni, niin voisin toteuttaa, vaikka ihan heti en tykkää samalla lakalla lakata.

Tänään on tullut kyllä muuten herkuteltuakin, sillä tuolla miespuolisella on ollut synttärit, ja huonona leipurina päätin leipoa jotain, missä ei läträtä taikinoilla tai uuneilla.
Banaaninen piiras on banoffee-piirakka, jossa digestivepohja, kondensoidusta maidosta kinuskia välissä, ja kermavaahto banaaneilla. Voileipäkakussa kinkkupaprikatäyte.
En käyttänyt sekuntiakaan koristelun miettimiseen, koska ei meille mitään vieraitakaan oikeasti tullut, paitsi äiti kävi kahvilla. :D Vaikka se fiksumpikin voisi olla, on kivaa ettei voileipäkakku ole koristeltu ärsyttävästi kermakakun näköiseksi, musta se saa näyttääkkin suolaiselta herkulta.
Molemmat tein ensimmäistä kertaa elämässäni, onneksi tosiaan ei ollut mitään oikeita kestittäviä vieraita.

Näihin herkkutunnelmiin päätän . Toivottavasti joku nyt tämän postauksen lukee vaikka  keskiyöllä, ja alkaa tekemään suolaista, tai makeaa herkkua. >:)

6 kommenttia:

Nunnu kirjoitti...

Hyvältä näyttää! Sekä kynnet että leipomukset <3 Tahtoisin itekki tehä voileipäkakkua mutta ku ei oikein löydy syöjiä..

Mansikka kirjoitti...

Oliko banoffee hyvää? Oon haaveillu sen tekemisestä jo kauan, mutta en oo koskaan saanu hankittua ees aineksia siihen. :D

(todellaupea)Layrä kirjoitti...

Nunnu: Kiitos :) Meillä mä oon suolasen perso ja pete makealle perso, joten jakautuu noi :D toki huomenna meille tulee yks kaveri mässään jämiä ;) Mut kummasti niitä kavereita alkaa ilmestyyn, kun ilmottaa leipovansa !

Mansikka: olihan se, vaikkakin aika imelää! Yksi omakeitetty kondensoitu maitopurkki kyllä riittää sokerimyrkytykseen. ;)
Kannattaa tehdä, helppo ja aika halvat ainekset.

H kirjoitti...

nammmiii.. Nyt tuli kauhea nälkä, rakastan voileipäkakkua. Ja tota makeetakin kakkua tekisi mieli :(

ronja kirjoitti...

kivat kynsikoristelut, hyvältä näyttää :---)

(todellaupea)Layrä kirjoitti...

H: haa, ainakin joku jäi sitten herkkukuvan ansaan :D

Kiitos ronja :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...