lauantai 19. maaliskuuta 2011

Nfu Oh 125+49 kimallelakkaus

Tuo otsikko ensin näytti joltain raskausviikko-otsikolta, niin oli pakko lisätä sana "kimallelakkaus". Olkoon se siinä siis.
Eilen illalla pääsin käsiksi näihin ihanuuksiin, ja aloitin kokeilun kauniista oliivinvihreästä 125 -lakasta. Tämä hyvitti sen, etten saanut ostetuksi China Glazen Peace on earth -lakkaa. Tämä on tosin vihreämpi, mutta niin kaivattu lisäys lakkalaatikkooni.
Tämä lakka kuuluu Chameleon Seriesiin.
Luonnonvalossa
Lakkakerroksia on kolme, minkä verran tämä tarvitsi peittääkseen. Tosin itse laitan mahdollisimman ohuita kerroksia aina, joten luulen että kaksi paksumpaakin toimii.
Loisteputkilampun valossa
Nyt päätin, että kyllä näitä varmasti tulee hankittua joskus lisää. Pidin siitä että nämä levittäytyivät todella tasaisesti, ja pintakin kuivui aika nopeasti.

Tämän päälle kokeilin Opal seriesiin kuuluvaa flakies lakkaa, numero 49:ä.
Tykkään! Nämä kaikki flakieslakat ovat vaan niiin upeita, mutta aika pirullisia poistettavia, mutta mitäpä ei kärsisi, että näitä saa laittaa kynnelleen.

2 kommenttia:

Papu kirjoitti...

Voi uskomaton että voi olla upea toi vihreä lakka! Mulla on Peace on earth, ja se on yksi koko kaappini kauneimmista lakoista, mutta tuo ei kyllä taida yhtään hävitä sille :)

Mullakin on Nfu-Oh -haaveita, mutta kun ne on niin hemmetin kalliita ja vaikeasti saatavilla... :/

(todellaupea)Layrä kirjoitti...

Papu: molemmat on kyl superkauniita!

On noi vähän hintavia, mut ton näytä kyntesi nettikaupan hinnat on kyllä kai aika alhasia, kun 5-7e noi lakat. Monissa jenkkilän kaupoissakin 12-14dollaria. Sielä on tosin 9€ postarit kai, mut ite hain liikkeestä, niin niitäkään ei menny..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...