tiistai 22. maaliskuuta 2011

Opin Happy anniversary, ihana kimallekuorrutuslakka

Yksi viimeviikon lakkaostoksistani, oli tämä ihana päällyslakka. Mukava metallisenhelmiäinen hilelakka, joka kuitenkin lähtee pois lakan päältä, ilman normaalia hilehinkaamista.
Muissa sormissa on tuota kyseistä lakkaa, mutta nimettömässä Dependin vastaavanlaista. Se on vain hieman kellertävämpää, tai ehkä oikea termi olisi norsunluunväristä, ja siinä hippuset ovat hieman isompia. Opin vastaava on kuin sokerikidekimallusta.
Valitettavasti Dependin lakan numero on kulunut pois. Tästä kuvasta kuitenkin erottaa, minkäverran hienojakoisempaa HA on.
Tässä laitoin yhden paksuhkon kerroksen Opin Go on greenin päälle. Se taittoi sen hyvin kylmän sävyiseksi ja kivan huurteiseksi. Myöskään vihreää, tai turkoosia sävyä ei jäänyt näkyviin, vaan tulos oli kivan huurteinen.

2 kommenttia:

I'm Lacking kirjoitti...

Tohon pääle sopis ehkä joku talvinen kuviointi, tuli vaan mieleen :D. Tosin nyt alkaa hieman jo lumet sulaa, huomiseksi vissiin lupas taas pakkasta.

(todellaupea)Layrä kirjoitti...

I´m Lacking; mullekkin tulee mieleen joku talvinen huurre, mutta ei kyllä lumihiutaleita enää kynsille, mä haluan uskoa vain tohon kevään tuloon! :P Mutta odottaa toi pullo sitten ensi talvena.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...