sunnuntai 6. maaliskuuta 2011

Kynsien "kuivamarmorointi"

Marmorointikuvioiset kynnet ovat kauniita. Vesimarmorointi ei vaan kiinnosta oikeastaan lainkaan (ainakaan vielä) sen yhden kokeilukerran jälkeen. Kuitenkin muillakin tavoilla voi saada kivat, marmorointifiiliksen omaavat kynnet.
Kokeilin kalvolle kaikenlaisia kuvioita, varmaan saisi hienompiakin jos katsoisi oikeista ohjeista. Tarvitaan siis vain paksu kerros lakkaa, ja hammastikku/pieni dotting tool/ nuppineula.

Itselleni tein pinkkikelataiset kynnet, kun olen katsellut pari päivää pikkuponeja, ja minusta väriyhdistelmä on aika pikkuponimainen.
Kolme palloa/kasaa lakkaa, märän lakkakerroksen päälle ja dottingtoolin pikkupäällä vedin viivan keskeltä alaspäin. Helppoa ja kivaa! Nyt päässäni pyörii muunkinlaisia kuvioita samalla tekniikalla toteutettuna. Nämä muistuttavat kivasti myös sydämiä.
Lakkoina Models Own: Lemon meringue ja China Glaze: Sugar high.

5 kommenttia:

Keijju kirjoitti...

mäki oon joskus kokeillut tota, mutta en saanut mitään viisaan näköistä aikaseksi.. ehkä kokeilen vielä joskus toiste!

Papu kirjoitti...

Mun ensimmäinen drag marble -kokeiluni oli aika säälittävä, pitäisi ehkä rohkaistua kokeilemaan uudestaan. Monenlaista näkyy kyllä saavan tehtyä ilman vettäkin! :)

(todellaupea)Layrä kirjoitti...

Keijju: kannattaa, ei noi omatkaan söhryt mitään hienoja ollu vielä, mutta mielenkiintonen tyyli koristella :)

Papu: Joo, aika kivasti kaikkee näköjään pystyy tekemään :D Kattelin youtubesta äsken, niin noihin olis kaikkia ohjeitakin. Semmonen verkkokin näytti kivalta!

petra kirjoitti...

Ite löysin youtubesta kerran vähän samantyyppisen videon, pisteet oli tehty vaan sillai et eka yks toises reunas sit ylempan toises, taas ylempän toises jne, ja siitä vedetty yhtenäinen viiva niiden läpi.
Ne oli kyl hienot mut ite en saanut onnistuun, täytyy joskus kokeilla uudellee kyl!

(todellaupea)Layrä kirjoitti...

petra: joo, tää on kyllä hauska tekniikka, kun voi oikeestaan miten vaan soveltaa :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...