sunnuntai 5. kesäkuuta 2011

Violettiharmaa silmämeikki

Taas mennään ingloteilla. Ne on vaan niin kätevät, tutut ja turvalliset ja juurikin tuo kyseinen viiden paletti on siis kokoajan käytössä.
Tämän meikin tein ihan huvikseni pelkälle kauppareissulle.
Luomien sisäpuolikkaalla on D.S. 502, ulkonurkan violetti/viininpunainen on AMC 72, luomen sisäpuolelle, harmaan päälle ja kulmaluulle töpötelty vielä Pearl 393, helmiäisvalkoista.

 Värjäilin aamulla tukkaakin hieman. Tajusin nyt _vasta_ että hennaa voi pitää tosiaan ihan vaikka sen 5-6h. Nyt sain jäljestä paljon intensiivisemmän ja tummemman, mitä aikaisemmin minulla on ollut. Olen käyttänyt samaa rainbowin persian copperia, mutta pitänyt päässä sen 2-2,5h mitä pakkauksessa sanotaan.

Harmi että nyt vasta hoksasin miten siitä saa kaiken värin irti, kun käytin viimeiset..  No lisää on ostettava jopatapauksessa.

2 kommenttia:

Pumpulipupu kirjoitti...

Siis niin kaunis väriyhdistelmä, aivan ihana! Kuin mustikkamaitoa.

Luulen, että meillä on aika samanmuotoiset silmät, mutta voi kun joskus oppisin häivyttämään noin. Sä sutaiset näitä meikkejä äkkiä vaan jonnekin kauppaan, mä olisin ikionnellinen jos saisin tuollaista aikaan edes johonkin juhliin! :)

(todellaupea)Layrä kirjoitti...

Kiitos pumpulipupu jälleen kerran kommentistasi, ne piristävät aina ihanasti :)

Mustikkamaito tuli nyt minullekkin mieleen, kun sanoit!

Tavallaan en kyllä kauppaan noita varsinaisesti tee, mutta tykkään meikata huvikseni ja joskus tulee niiden kanssa jopa ulos rantauduttua :P

Ps: olen ihan varma että osaat!! ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...