keskiviikko 29. kesäkuuta 2011

Merihenkisiä palleroita

Tänään yksinkertaisempaa. Aluksi teki mieli kikkailla kunnolla akryyleillä ja tehdä jotain monimutkaisempaa, mutta minkäs teet kun päässä ideat heittää täysin tyhjää. Voihan yksinkertainenkin olla kivaa ja virkistävääkin välillä.
Väreistä tulee mieleeni jotenkin merihenkisyys ja kynsissä nyt on selkeästi palleroita niin olkoot sitten niitä merihenkisiä palleroita. (ai miten niin aivot lyö tyh-jää)
Lakkoina Opin: Monsooner or later (punainen) ja Suzi says feng shui (sininen).
Pallerot dotting toolilla ja akryylimaalilla.

Punaiseen väriteemaan liittyen. Sävytin tänään aamulla vähän hiuksia, aikomuksena saada pirteämpi oranssi, jossa olisi pikantti punainen sävähdys seassa. Käytin siis oranssin sekaan ihan pari pisaraa Fudgen shokkiväriä, jolla värjäilin päätäni kaksi vuotta sitten aika pitkään. Tiedossahan oli, että väri on ytyä ja riittoisaa, mutta hei pari pisaraa mitään pahaa tee?
Siis värihän on aivan ihana ja viihdyinkin superpunapäänä sen 6kk aikanaan, mutta minulla ei ole nyt oikein varaa tai mielenkiintoa ylläpitää tätä väriä. Kaikki nyt tietää, että se vaatii sen shokkivärin tilaamisen jne jne. Muutenkin juurikasvu pukkaa ja pitäisi varmaan harkita blondaavaa spraytä siihen. Onko muuten kenelläkään heittää mitään hinta-arviota, mitä sellainen blondausspray maksaa?

3 kommenttia:

Papu kirjoitti...

Oi miten yksinkertaisen IHANAT kynnet, tykkään tosi kovasti! ♥

Minna kirjoitti...

Yksinkertaisuus on mukavaa vaihtelua välillä. ;)

Mulla oli joskus 17-19 -vuotiaana punainen fleda ja enää en meinaa koko päätä värjätä, kun sen värin ylläpitäminen on niin työlästä ja kallista. Raitoina ja palkkeina ne vielä menee silloin tällöin. Viime syksynä mulla oli sähkönsininen sirppiraita hiuksissa, mutta en kyllä jaksanu sitäkään paria kuukautta kauempaa ylläpitää. Tosi upeita ja näyttäviähän noi shokkivärit on, mutta mulla ei hermo kestä niitä pidempää, kun vesi vie kaiken värin aina pois.... :(

(todellaupea)Layrä kirjoitti...

Kiitos paljon Papu! (:

Minna: Se on niin totta!

Mun mielestä shokkivärin pitäminen ei sinänsä kallista ole, mutta aika raivostuttavaa. Toisaalta niin on tuon oranssinkin, kun molempien kanssa toistuu sama kaava. Ennen kun voi värjätä, pitää värjätä ensin juurikasvu pois, ja se on rasittavin osuus!

Ylläpitoon riitti hyvin suoraväri, kun ensin olin värjännyt kestovärillä. Nyt kuitenkaan alla ei ole sitä kestoväriä, joten vähän huono tämä nyt..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...