torstai 9. kesäkuuta 2011

Kuuman päivän abstraktit

Huooh, olen viettänyt päiväni kaupungilla pyörien, osallistumalla työkkärin tosi-ihkufantsuun urabuffettiin ja plaah, kamalan nuutunut olo.
Tänään piti mennä kuuntelemaan Helloweenia Saunan ulkopuolelle, mutta ei kukaan sitten jaksanutkaan enää.

Ostimpa muuten kolmeen kuukauteen ensimmäisen kynsilakankin. Ei ole tehnyt mieli ostella kun jotain netistä tilattavia sävyjä, ne taas ostan mielelläni kertasatsina eikä rahaa ole ollut. Wild and Crazyltä löytyi kuitenkin ihana kesäpunainen sävy.

Vas: Wild and Crazy: Angelica, 2 2way nail art penejä(pisteiden tekoon) ja 3 delia nail arttia.

Tässä pari kuvaa vielä lakasta ilman kuvioita:
Ei ole ihan peruspunainen. Sävy on vähän vadelmaisempi ja siinä on pientä shimmeriä seassa. Juuri sopiva ns. kesäpunainen ja sopii varsinkin päivettynyttä ihoa vasten.

Itse lakan laadusta kyllä tykkäsin. Aikaisemmin minulla ei ole ollut tältä merkiltä kai kun kaksi (valkoinen Montana ja harmaa Anchorage) ja ne ovat olleet mielestäni hyviä. Tämäkin oli sopivan löysää (tykkään löysistä lakoista), levittyi tasaisesti ja kuivui nopeasti. Ehkä vähän isompaa sivellintä tähän vielä kaipaisi niin olisi aika täydellinen.

Voisin kyllä ostaa enemmänkin Wild and Crazyä, hintaa ei kuitenkaan ole kun se 3€ ja värejä (vähän seppäläkohtaisesti) usein ihan kivojakin.

7 kommenttia:

Hanna kirjoitti...

Mulla on ollut yksi Wild and Crazyn lakka, mutta se oli tosi ohutta ja sai kerrostaa varmaan viis kerrosta ennen kuin alkoi peittää... Ehkä pitäis antaa jollekin ton sarjan lakoista toiselle värille uusi mahdollisuus.

(todellaupea)Layrä kirjoitti...

Hanna: varmaan noillakin on laatuvaihtelua.
Näitä omia tarvitsee sen 2 että saa peittävän, mutta ite paan 3 koska paan kaikkia sen 3 ohutta. :)

pulla kirjoitti...

nätin värinen lakka :) mullakin on wild and crazyista vähän huonoja kokemuksia, mutta vois katella vaikka sitä anchoragea, millainen lakka se on muuten ? kuvissa näyttää nätille.

Anonyymi kirjoitti...

Kiva lakka. Wild & Crazystä on jääny vähän paha maku suuhun, koska se kuivuu (ainakin omasta mielestäni) liian hitaasti, lakka pakkautuu siveltimeen yms.. Toisaalta värivalikoima on aika kiva ja hintakin hyvä, joten ostan niitä lakkoja joitakin kertoja vuodessa :)

Anonyymi kirjoitti...

Ainiin, vielä sitä kysyisin, että mistä sinä ostat noita Delia nail art-lakkoja? Olen kuullut jostain villiä huhua, että Tokmannilta löytyisi.

(todellaupea)Layrä kirjoitti...

pulla: auts.. no mulla se on toiminu hyvin, tässä oli ehkä vähän nopeampi kuivumisaika kun siinä :)

Anonyymi: Jännä miten kaikilla on huonoja kokemuksia :D uskon toki että sielä seassa on taatusti surkeita, mulla on ollu hyvä tuuri vaan (niinkun H%M:n lakoista viidestä yksi oli ihan kamala).

Ostin kaikki Delia nail arttini Vapsusta ja Maksista joulukuussa, nyt mulle kerrottiin ettei niitä enää ole :o eikä ollut ainakaan mun lähi Vapaa Valinnassa.. eli enää en mene vannomaan että niitä ihan jokapaikasta löytyy! :/

Nails kirjoitti...

http://nails-blogi.blogspot.com/2011/06/viilat.html

Kurkkaathan tuonne ,tulta löydät HALPOJA kynsijuttuja,kiitos jos viitsit edes kurkata :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...