maanantai 20. kesäkuuta 2011

Siirtokuvaruusut

Joskus viimekesänä ostin sekatavarakaupasta kynsille tarkoitettuja siirtokuvia. Ne on tarkoitettu kokokynnen kuviksi, mutta näin heti, että ne ovat liian kapeita, vaikka omat kynteni ovatkin aika pientä kokoa. Euron varmaan paketti maksoi ja siinä on 30 kuviota, eli 3 erilaista ja joka kynnelle yksi. Ostin kuitenkin kun näin ne heti kynsien tipeissä tai saksilla leikeltynä eri muotoon.

Tämä toteuttaminen on vaan hieman viivästynyt, koska nyt tarrojen ostosta on jo vuosi. Parempi kuitenkin myöhään, kun ei milloinkaan..
Vähän hankaliahan noi oli käsitellä, mutta kyllä kohtuullisella vaivalla sai paikoilleen. Päällä on 2 kerrosta kirkasta lakkaa, joten saa nähdä miten kestää!

Persikkainen/korallinen lakka on Essencen "What do u think?" ja sitä on laitettu 2 kerrosta.

6 kommenttia:

hiutale kirjoitti...

Onpas somia kuvia! Ootko muuten mistä hankkinut tuon lakan, itselläni on juuri sama yksilö ja harmikseni ostin vain pari pulloa nuita Essencen lakkoja etelän reissulta..

Minna kirjoitti...

Nätit kynnet ja niin trendikkäät tälle kesälle 2011. ;)

Itse oon ihan hurahtanu water decal tarrohin. Mä tykkään käyttää niitä... jos oot blogissani kynsiä enempi katselu, niin tämän kevään/kesän aikana on monet jo! :D

Somethingirly kirjoitti...

Noista siirtokuvista en itse mitenkään kamalasti tykkää, mutta toi Essencen lakka on toosi kiva! MMuutenin persikkaiset ja koralliset lakat ovat nyt napanneet minuun...

Viitsisitkö käydä tsekkaamassa uuden (ei kokonaan minun) blogini? Oisi kiva =D

(todellaupea)Layrä kirjoitti...

hiutale: kiitti, itse sain tuon ja muut Essenceni Fashioned in finland blogin Nealta, kun suunnittelin hänelle joskus bannerin, mutta itse ajattelin joskus vähän varakkaammalta tilata täältä: http://beautycosmetic.biz/

Minna: kerrankin vahingossa trendikäs ;)

Mulla ei oo yhtään water dacaleja, mutta haluaisin! Olen katsellut blogistasi niitä kuvia eikä helpota tuskaa :D Pitää jossain vaiheessa tilata kyllä.

Somethingirly: Se lakka on kyllä ihana, harmi että pullo on aika pieni.

Mukava blogi teillä! :)

shiny kirjoitti...

Tosi nätit kynnet. Aivan ihanan värinen lakka:)

(todellaupea)Layrä kirjoitti...

Kiitos shiny, lakka on tosiaan kaunis! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...