keskiviikko 15. kesäkuuta 2011

Kukkaniitty kynsissä

Ihanaa, sain viimeyön nukuttua jopa omassa sängyssä, enkä tuulettimen edessä lattialla. Vaikka kesässä helle on ihanaa, se tuntuu aina paremmalta kun sade virkistää välillä.

Kynsipuolellakin viileä keli on tainnut vähän auttaa. Helteellä jotenkin kynsien laittokin sai täälä sauna-asunnossa hien kirpoamaan otsalle, mutta nyt olen jopa ihan tyytyväinen tulokseen.
Helppoja ja somia kukkasia:
Viimeinen kuva on otettu hehkulampun valossa, muut pilvisellä luonnonvalolla. On muuten helpompi kuvata meikki ja kynsikuviakin, kun vaihtoehtona ei ole suora auringonpaiste (ylikontrastinen tai puhkipalanut) tai pimeä nurkka.
Pohjalakkana Opin Let Me Entertain You, kukan terälehtet 2way nail art penin kynäpäällä. Neulalla "raahasin" keskustaa kohti lakkaa, ja keskelle lättäsin kolmen eri värisiä mini/mikrohelmiä.

Ompa taas ihanaa, kun koitti saasda tuota Opin lakkaa kameraan. Vähän kyllä lohduttaa, että ainakaan googlella en löytänyt yhtään kuvaa, jossa kukaan olisi saanut sen upeuden kunnolla tallennettua. :D Kamera heittää aina kumman haaleaksi, kun lakka on aika tumma, vadelmanpunainen. Uutena huomasin tänään, että sen lasihiput hohtavat myös keltaista pinkin lisäksi! Vaaau, joskus talvella tätä käytin, niin en sitä huomannut!

3 kommenttia:

3nn kirjoitti...

ihania noi kukkaset! :)

Panda kirjoitti...

Somia kukkasia :). Yritin kerran tehdä kukkia, mutta ne näyttivät vain epämuodostuneilta silmämunilta :I.

(todellaupea)Layrä kirjoitti...

Kiitos 3nn :)

Panda: kiitti n__n ei se mitään, olisit vaan pistäny nimeks "silmämunakynnet" :D Noi on kyllä siitä kivat et jos menee pilalle, pistää strasseja, glitteriä ja muuta sälää niin hyvät on (toi on mun taktiikka kyllä kaikkeen..)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...