tiistai 14. kesäkuuta 2011

Sauna-päivän silmämeikki

Osa helteistä viikonloppuani oli Tampereella järjestettävät Sauna open air-festarit. Sisällä aluella en ole koskaan ollut, mutta tavaksi on muodostunut sen ulkopuolella hengailu.

Ihan aidosti en sen päivän meikkikuvia kerennyt ottaa, mutta ne oli suunniteltu toppiini jossa oli pinkkiä. Äsken tein kopion tästä meikistä ja aivan samoilla meikeillä.

Tämä oli oikeastaan tosi helppo tehdä, sekä aika nopeakin. Sillonhan tein aika kiiressä kun sotkin kellonajat päässäni ja tuli kamala hoppu.
Tuntuu etten taas osaa käyttää kameraa. Tai yleensäkkään mieti kamalasti mitä teen, kun kuvien katsomishetkellä olin pessyt jo naamani. Normaalisti tarkastan aina kuvat, ennenkun teen mitään, ellei ole kiire jonnekkin.
No kyllä näistä selvän saa! Meikin pääpaino on silmissä, vaikka poskipuna+muut hauskuudet on kyllä mukana naamassa.

4 kommenttia:

Pumpulipupu kirjoitti...

Mua nauratti tuo sun sauna-otsikko, kun ajattelin että jaahas, nyt se on sitten tehnyt upean meikin vain pelkkää saunaakin varten, kun viimeksi ihastelin sun kauppareissun meikkiä. :)

Mutta upealta taas näyttää! Mutta miten tämä on siis helppo, kun häivytyksetkin on taas niin taidokkaasti tehty? :)

Panda kirjoitti...

Vautsi miten hyvät häivyttelyt!

... Tuo sanamuoto kuulostaa tyhmältä.

HeidiB kirjoitti...

Tosi kaunis ja todella hyvin tehty meikki! Miekkiäkin enemmän mun huomion kiinnitti sun tukka. Tuo väri on vaan jotain ihan mahtavaa!

(todellaupea)Layrä kirjoitti...

Pumpulipupu: ei se sauna oikeasti ihan kaukana ollut, kun lämpöä oli sen +30 :D

Kiitos, no jotenkin tämä oli helpompi kun monet muut tekemäni ja käytin vähemmän aikaa.

Kiitos Panda :D hieno oli sana!

HeidiB: kiitti, hee, joo toi tukka vie joskus huomion.. pitää kilpailla sitten meikillä sitä vastaan :D Kamera kyllä jotenkin edukseen säätää tota väriä, se on vähän neutraalimpi livenä.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...