torstai 23. kesäkuuta 2011

Päivän meikki: mustat siivet

Tähän väliin isken kuvan päivän meikistäni. Halusin yksinkertaista, koska en ollut varma mitkä vaatteet puen, joten mustahan nyt käy kaikkeen. Luonnollisesti.
Musta antaa vapauden myös leikkiä huulimeikeillä, sillä itse ainakin olen vähän arka värikkääseen silmämeikkiin yhdistämään värikkäitä huulia.
Ylemmissä kuvissa luomiväri tuntuu jotenkin raskaalta ja näyttävämmältä, mitä se ei kuitenkaan noin vahvasti ole. Tai ainakaan kokonaaman kuvassa ei ole mitenkään niin huomattava:

Näytän pelottavan aikuismaiselta. En ehkä naamakuvasta niin paljoa, mutta mulla on söpö ja asiallinen paita ja suorat, tummat farkut. Trenssi päälle ja olisin officelady! No ei, oikeasti lähden vaan ostamaan juhannusruokia ja alkoon.(ps, musta luomiväri on H&M:n mattaluomari, ylempi osa saman paletin hippusnudevärillä, huulissa IsaDoran Pump´n Plum-Pearly sangria)
(pps. tänään illalla tai huomenna aamupäivällä tulee viel postaus juhannuskynsistä, päätin sittenkin tehdä vielä uudet kun pukkas ideaa. Ensin piti mennä teippiraidoilla.)

Jaaaa... nyt juoskujalkaa pihalle!

5 kommenttia:

Peppi kirjoitti...

kaunis meikki :)

Minna kirjoitti...

Kaunis meikki. :)

Ei aikuismaiselta näyttäminen ole pahasta. Ainakaan omasta mielestäni. Olen vihdoin alkanut pukeutua ja meikata toisinaan aikuismaisemmin, mutta alkaahan mulla lähestyä se 30 mittariin, joten jo alkais olla aikakin. ;D Nooh... en silti halua olla tylsä ja aikuismainen. ;)

(todellaupea)Layrä kirjoitti...

Peppi: kiitti :P

Minna: kiitos :)
Ei ole, mua sanotaan joskus 17-vuotiaan näköseks, mutta tosin en ole kun kohta 21.
Ikähän on kuitenkin vaan numeroita, jotkut näyttää 10 vuotta vanhemmalta ja jotkut nuoremmalta :P

Tossa vaateyhdistelmässä oli vaan jotain kamalan asiallista, joten ei ollut ihan mua :D Onneksi pistin mustan trenssin tilalle kyllä nahkatakin, vähän oli tutumpi olo ;)

Elisa kirjoitti...

Oi mikä ihana meikki! Tämä on samalla klassinen mutta siinä on myös jotain rokahtavaa.

Löysin blogisi aivan äskettäin ja heti oli pakko selata kaikki meikkikuvat läpi. Teet todella hienoja kokonaisuuksia ja tykkään myös kynsijutuista, vaikka en itse niitä osaakaan yhtään tehdä. Keep on going, sister!

(todellaupea)Layrä kirjoitti...

Voi kiitos paljon Elisa! Olen kamalan imarreltu n____n

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...