sunnuntai 12. kesäkuuta 2011

Purppurat kukkakynnet

Yleensä käytän aika vähän noita irtokoristeita kynsillä, vaikka oikeasti tykkään niistä ja tekisi mieli käyttää. En vaan keksi miten niitä aina voisi laittaa.

Tällä kertaa nojasin lakkauksissani täysin irtohärpäkkeiden varaan ja tein söpöt kukkakynnet:
 
Pohjalakkana Opin ihana Purple-opolis ja vinotippeinä Nfu-ohin 52.

Olen käyttänyt nyt pitkään kaikkia näitä suomen marketeista saatavia lakkoja (väärin sanoa "halpalakka" jos se kerran maksaa moninkertaisesti kun esim. Opi jenkeistä tilattuna).
Aikaisemmin en uskonut että näillä on paljoakaan eroa, mutta kyllä vaan CG:llä ja Opilla on huomattavasti paremi levittyvyys, peittävyys ja nopea kuivuminen! (on poikkeuksiakin)
Markettilakoillakin saa hyvää jälkeä helposti, mutta silti tuntuu että näillä sen saa paljon helpommin.

3 kommenttia:

Lumi kirjoitti...

Hurjan sievät ja kauniit ja kesäiset ja kaikkea mahdollista! n_n

Panda kirjoitti...

Minunkin tekisi mieli koristella aina kynsiä kaikenmaailman irtohärpäkkeillä, mutta kun puuttuu viitseliäisyyttä/vankka käsi ja taidotkaan eivät ole kaikista parhaimpia niin jätän suosiolla koristelematta :'D. Tosin ajatella EHKÄ kokeilla fimoja joku pv jos saan sellaisen kivan pötkön huudettua itselleni eräästä blogikirppiksestä n___n.

(todellaupea)Layrä kirjoitti...

Kiitos Lumi, pienet kimalluskoristeet on aina sieviä :)

Panda: Noissa irtokoristeista tykkään juuri siitä, että ne on sitä liimausaskartelua, yleensä en vaan keksi miten niitä tunkisin, vaikka niillä aika usein saisi piristettyä lakkausta. :P

Fimot on kyllä kans kivoja, leikkaaminen vaan oli aluks aika hankalaa!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...