tiistai 3. toukokuuta 2011

Muutama herkullinen kynsisivusto

Seuraan varmaan sataa kynsiblogia yhteensä, eri seurantapalvelujen välityksellä. Myöskin youtubessa on varmaan parikymmentä suosikkia listalla, ja satunnaisia herkkuja metsästelen sielä vähän väliä.

Pikkuisen vähemmälle ovat jääneet siis inspiroivat nettisivustot, joita ei kuitenkaan pitäisi vähätellä. Kuitenkin sivujen seuraaminen kirjanmerkeistä ei vaan ole niin helppoa, kun aina uusimman blogikirjoituksen lukeminen esimerkiksi Bloggerin etusivulta.


fuck yeah nail art! on (ärsyttävästä nimestään huolimatta) hauska, kynsiaiheinen tumblr -kuva"blogi", eli sitä voi seurata jos sivuille on rekannut. Itse olen niiin pihalla tästä koko tumblr touhusta, mutta ehkä näiten inspiroimana voisi opetella kiinnostumaan.  Suurinosa sivujen kynsistä ei ole ylläpitäjän tekemiä, mutta haluaa koota mielestään cooleimmat saman sivuston alle.

The Nail Blog Myöskin tumblr kuvablogi, sisältää vähän perinteisempääkin kynsitaidetta. Kauniita ja selkeitä kuvia on paljon.

Addicted to nails Söpöysvaroitus! Lutunen ulkoasu, ja suurinosa kynsistä valkattu jollain söpöysmittarilla tuonne. Muuten noudattaa samaa kaavaa, kun edellisetkin kaksi linkkiä.

Nyt jätetään tumblr -blogit sikseen ja siirrytään muihin. Noita kynsiaiheisia kuvablogaja löytyy muitakin, kun pistää hakusanaksi esim. "nail art", mutta poimin vain muutaman omasta mielestäni parhaimman.

CoolNailsArt Aika sekava sivu, mutta löytää vaikka mitä ihanaa, kun jaksaa selailla. Erityinen plussa hakusanoittain toimivasta hausta. Erikseen kuvia glitterkynsistä, pääsiäiskynsistä jne.

Nails Magazine Löytyy kaikkea mahdollista kynsijuttua aasta ööhön, mutta omat suosikkikohtani on"demos & How to´s" kohta.


Tartofraises nail art Youtubessa seuraamani, erittäin taitavan kynsitaiteilijan kotisivu. Sivuilla hyvät kuvat kynsistä, myös niitä videoita sekä vähän muutakin.

Cut out + keep Sivuilla on ohjeita, ja kuvia paljon muihinkin käsillä tekemisiin. Linkkamani kohta vie suoraan sinne nail art puolelle. Jotkut tutoriaalit videoina, jotkut kuvin.

Flickr  tuttu kuvasivusto, jota tulee välistä selattua hakusanalla "nail art".

Weheartit Sama homma, hakusanalla "nail art" löytyy vaikka mitä ihanaa!

Siinäpä niitä muutama. Onko muilla vinkata lisää tällaisia "ei-blogger" -kynsikuvasivustoja? 
Joitakin lempi youtube-kynsikanavia listasin tammikuussa tänne.

4 kommenttia:

Hantta kirjoitti...

Kiitos tästä, löysin paljon kivoja sivustoja :) Tumblr -blogeja voi muuten seurata Bloggerinkin kautta, menee vaan tohon blogivalikkoon ja klikkaa "lisää", sitten laittaa linkkilaatikkoon sen osoitteen.

Sonne kirjoitti...

Hei kiitos näistä, täytyy katsella kun tarkemmin ehtii, paljon uusia sivuja. :)

Sanna kirjoitti...

Kiitos täältäkin! Uusia seurattavia! :)

(todellaupea)Layrä kirjoitti...

Hantta: hei kiva kuulla! Kokeilempa jo tänään. Sieläpä oli meinaan paljonkin kynsiaiheisia :P ja kiva kuulla, että oli apua.

Sonne: Mukava kuulla ^__^

Sanna: Kiitos itsellesi :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...