maanantai 30. toukokuuta 2011

metalliperhoset

Huh, kynteni selvisivät tämänpäivän muutosta! Aluksi harkitsin että viilaisin niitä lyhyemmäksi, mutta ei enää hirveästi haluttanut kun koulun takia ne olivat aika kauan lyhyemmässä kuosissa. Niin, itse en siis muuttanut vaan äitini ja hänen perheensä ja auttelin sitten heitä (muuttopizzan perässä).

Eilen lakkasin kynnet kokonaan Goshin Oceanilla, jolla en olekkaan toviin lakkaillut. Vähän voisi jo sanoa, että lakka on parhaat päivänsä nähnyt.
Ravistelin pullon aluksi kunnolla, jonka jälkeen odotin tunnin ennen lakkaamista, mutta pinta kuplittui silti aika paljon. Ensimmäisellä kerroksella ei vielä, mutta toisella tuli paljon epätasaisempi pinta, vaikka teen aina tosi ohuita kerroksia ja mielummin niitä sitten kolme.

Jos pientä kuplaongelmaa ei huomioida, on lakka kuitenkin kauniin sinivihreän metallinen ja tykkään siitä taas kyllästymsitauon jälkeen.
Päälle tein China Glazen metallisilla lakoilla leimailut. Ne eivät ihan kamalan hyvin toimineet, tai no kuvissa näkyy tuo kuvio huomattavasti surkeampana kun luonnossa. Tai ainakin kuviot näyttävät omaan silmääni läheltäkin ihan ehjiltä, eivätkä mitenkään röpelöisiltä.
Pikkurillin suuri turkoosi strassi on muuten vahinkosävy hyrrässäni. Yksinäinen kappale pinkkien seassa. (muuten hyrrässäni on 2 samanlaista vihreää..plaah.).
Hopeat koukeroleimailut tehty Bundle Monster laatasta BM02 China Glazen Devotion -lakalla. Perhoset laatasta BM09 ja leimailulakkana China Glazen Admire.

Voisi nyt enemmänkin tutustua noihin Bundlen laattoihin, nyt olen aika paljon keskittynyt käsin koristeluihin ja muihin tekniikoihin (mikä on hyväkin, koska eniten sillä saralla haluan kehittyä), mutta kun kaikki noi ihanat kuviot... Kynnet loppuu kesken!

4 kommenttia:

Amaryllis kirjoitti...

Todella upeat kynnet! Pitää nyt kyllä itsekin ryhdistäytyä ja koittaa vähän edes koristella kynsiä.
Kiinnitin heti huomiota lakkaan, eli Goshin oceaniin. Se on yksi lempilakoistani :) Minulla on aina ollut tuota kuplimisongelmaa Goshin lakkojen kanssa, mutta en ole erityisen kärsivällinen että jaksaisin ohuita kerroksia lakata ja odottaa kovin pitkään ravistelun jälkeen..

(todellaupea)Layrä kirjoitti...

Kiitos Amaryllis!

Ocean on ihana, en muista että muissa olisi noin paha kuplimis"vika" ollut :o

Tuon kanssa kyllä odotin pitkään, kun eilen lakkasin pohjan ja tänään toisen kerroksen, joten kuivumisaikaa ainakin oli :P

Meette kirjoitti...

Mä oon myös huomannut omassa Ocean lakassani, että se vähän kuplii. Eikä lakkani ole edes kovinkaan vanha. Mutta aivan ihanan värinen silti =)

(todellaupea)Layrä kirjoitti...

Meette: okei :D ei tuokaan kai kamalan vanha ole..no.. pari-kolme vuotta, mutta pullo on aika tyhjä, ja noi vikat lakat on aina vähän mössöä kaikissa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...