torstai 26. toukokuuta 2011

Sekalaisia meikkikuvia

Huh, tänään kirjoitan (jälleen) juttua ilman mitään punaista lankaa. Luvassa on paljon kuvia kuitenkin, koska aijon laittaa tänne nyt eilen ja tänään räpsittyä materiaalia.

Hassua muuten, en pääse bloggeriin ollenkaan firefoxilla nyt (aamulla pääsin). Se kirjautuu muka kokoajan sisään, ja heittääkin sitten heti takaisin kirjautumissivulle. Salasana tai tunnus eivät ole vääriä kuitenkaan.
Pääsin onneksi ihan normaalisti Goohle Chromella, mutta en ole oikein tottunut tähän ja nyt vekslaan erikseen selailemassa bloggeria tällä. :D

Esittelen kuitenkin ensin tämän päivän meikin. Halusin tehdä jotain eilen tehtyihin kynsiin sopivaa. Eli minttuisaa ja ruskeaa. (korviksetkin ovat btw mintunväriset napit ja paita rusehtava)
Luomivärit ovat vähän epämääräisen sekalaista sakkia.
Tiedän varmaksi ensimmäisen (valkoinen) joka on Inglotin Matte 351, seuraava eli  helmiäisempi vaaleanhaaleanpunainen on H&M:n Hello Kitty Devil eyes paletin nro. 7.
Kaksi minttuisampaa ja vihertävämpää ovat jonkun ihan randompaletin värit, nimi kulunut pois. Levitin sitä luomilleni kostealla siveltimellä.
Viimeisin väri, eli ruskea on Goshin triosta TR Smoky.
Huulilla We Care Icon, Magnetic lipsin nro. 18. Tämä sopi mielestäni tosi hyvin luomivärien kanssa.

Otin kuvat vielä edellispäiväisestä kauppameikeistä, niistä en osaa sanoa mitään tarkempia tietoja, mutta laitampa silti kuvaa tulemaan:
Meikin keskipiste on kuitenkin ylemmässä meikissä selkeästi huulet. Tuo parin euron Wet´n wildin puna on ihana ja sitä tulee käytettyä aivan liian harvoin.

Tänään tapahtui lisäksi jotain tosi ärsyttävää. Minulle ei ole koskaan käynyt näin ennen, mutta sotkin tänään itseni kivasti ripsariin:
Ripsarini oleellinen suutinosa on pudonnut jotenkin purtiloon sisälle. Koko pakkaus oli senverran sotkeva, etten tiennyt mitä muuta tehdä, kun heittää roskiin. (lattialla näkyy olevan vieläkin vähän sotkua.. ) Kyseessä oli Max Factorin 2000 calories, ja minä oikeasti pidin tästä ripsarista.
Onneksi jäljellä on vielä joku Maybellinen vedenkestävä ja mschikiltä ilmaiseksi saatu ripsari, joka siirtyi nyt arkikäyttöön. Ei sekään mikään huono ole, 2000calories oli vaan parempi!

Jotta postaus olisi mahdollisimman sekasorttinen, uppaan loppuun vielä edellisyönä sotkemani tekokynnenpoikasen:

Tämä on kokonaan tehty akryylimaaleilla. Nyt kuitenkin jossain vaiheessa kesää olen ostamassa vielä kapeampaa sivellintä nykyisen rinnalle.

Nyt menen kiltisti laittamaan vaatteita järjestykseen ja hypistelemään kirppisostoksia. Nyt on pakko taas lakkoilla rahankäytön kanssa, sillä tänään piti ostaa vielä 2 naamarasvaa ja uusi purkki Dependin vihreää. Arg, inhoan "hallitsematonta" rahankulumista. :D

2 kommenttia:

Pumpulipupu kirjoitti...

Jee, taas meikkikuvia! :)

Tuo minttu-suklaa meikki on kyllä aivan ihana! Söötit värit ja taas niin hienot häivytykset, sä oot kyllä taitava!

Ja upea sävy tuossa Wettiksen huulipunassa, todella herkullinen!

(todellaupea)Layrä kirjoitti...

Kiitos jälleen pumpulipupu ^^

Minttusuklaassa oli helpot värit, niin oli suht helppo häivytelläkkin :)

huulipuna on herkku, joo <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...