perjantai 27. toukokuuta 2011

Lämminsävyinen kukkamanikyyri

Vähän syksysävytteinen manikyyri tänään.
Lähdin liikkeelle siitä, että päätin valita lakat joita en ole käyttänyt paljoakaan, koska usein turvaudun samoihin ja turvallisiin valintoihin.

Taas tuntuu kamalan turhauttavalta kun oman kynnen pinta-ala tuntuu tuskastuttavan pieneltä, kun kuitenkin houkuttaisi kokeilla kaikkia erityylisiä kukkia. Tänään meinaan kuljen taas siitä, mistä aita on matalin, eli dotting tool kukilla. Näyttäväthän nekin toki kivalta, ja käytinhan niihinkin peräti kahta väriä tälläkertaa.
Tykkään itse kamalasti siitä, jos joka kynsi ei ole samaan malliin tehty. En kuitenkaan kovin usein osaa keksiä mitään kuviointiyyliä, jota muuntelisin hieman. Siinä mielessä siis pidän täsä, vaikka yksinkertaisia elementtejä onkin käytetty.
Lakkoina: Opi-Privacy pleace, Sinful Colors-Serena&Chloe ja Essence-Sundancer.

Kukat ja pisteet tehty siis dotting toolilla ja käyttäen akryylimaaleja. Nyt jälkikäteen mietittynä nuo pisteet voisivat olla ihan kiinni tuossa oranssissa, niin näyttäisivät vähän paremmalta. Taas tällaista ihanaa pikkutarkkaa nipotusta, mutta itse keksin aina jälkikäteen paljon paranneltavaa. :D

5 kommenttia:

zayu kirjoitti...

Nää on tosi kivat! :--)

(todellaupea)Layrä kirjoitti...

Kiitos paljon zayu ^___^

I'm Lacking kirjoitti...

Kauniit :)

HeidiB kirjoitti...

Ihanan pirtsakat kynnet!

(todellaupea)Layrä kirjoitti...

Kiitti I´m Lacking ja HeidiB! :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...