tiistai 10. toukokuuta 2011

vihreät tipit

Voihan ihana lämpö taas. Harmi, että sääennusteet lupaa vaihteeksi vkl sadetta, juuri kun piti viettää kaverin synttärit rannalla. Tai itseasiassa juuri pe-su on tosi viileitä. Ärsyttävää!

Kuitenkin postaan päivän kynnet ja parit aikas vanhat e-bay ostokset, jotka ovat tulleet tässä viikon sisään.
En oikein tiedä tosta nimettömän sörhystä, että pahentaako se, vai  pahentaako se reippaasti. Nojaa. Kuitenkin tässä lakkaillessani huomasin, että pitäisi käydä ostamassa uusi nail art lakka varmaankin. Todennäköisesti ostan jälleen Delia nail arttia, koska itse pidän niistä.
Lakkoina siis delia nail artin musta, alla Opin Rosy future, vihreät tipit Nfu Oh 125.

Ihan ekana 10 paria tekoripsiä. Niihin pitää vaan ostaa/tilata erillinen liima, koska oon näemmä hukannu omani jonnekkin. Noiden mukana tulevillahan ei oikeastaan mitään tee.

Kokeiluun otin myös yhden tuollaisen tuoksuöljykynän, enkä kamalasti siitä tykkää. Tuskin on tarvetta tilata sitä isompaa settiä, sillä mä nyt en kaipaa mitään erikoista kynsinauhoilleni. Halusin vaan kokeilla, miltä toi tuoksuu. :D

Viimeisenä Poshen ALUSlakka. Niin. Tilasin vahingossa nopeastikuivuvan aluslakan! No, hyvä uutinen että tuo kuitenkin sopii näemmä myös päälyslakaksi. Ei levitä kuvioita jne. Käytän loppuun alus ja päälyslakkana, kunnes tilaan uuden. Tuo on kuitenkin mukavan kokoinen hintaansa nähden (16ml ja n.6€).

4 kommenttia:

Nunnu kirjoitti...

Kerro sitten onko tuo Poshe hyvää :) Moni tuntuu sitä kehuvan. Ja kun jotain päällyslakkaa pitäis uskaltaa tilata ja jos tuo aluslakka on hyvä niin voisin luottaa päällyslakkaankin.

Keijju kirjoitti...

mistäs noita delia artteja saa? ku tääl ei ainakaa oo tokmannii tullu enää lisää :(

Papu kirjoitti...

Musta toi Poshe on varsin kelvollinen pohjalakka - ja ainakin selkeästi parempi kuin niiden pikakuivattaja, johon en enää aio koskea pitkällä tikullakaan. :)

Toi Nufun vihreä on kyllä iiiihanan värinen ♥

(todellaupea)Layrä kirjoitti...

Nunnu: ainakin pohjalakkana hyvä :D katsoo mitä saan tilattua sitten päälyslakaksi

Keijju: En tiedä edes että saako mistään, kun viimeset ostin joulukuussa :P katsotaan onko Vapaavalinnoissa ja kesällä meinaan katsella pienempien kuntien marketit

Papu: Jep, pohjalakkana toimii! Hassua että päälyslakkana on aika huono? Levittikö se sitten leimailut vai mitä?
Ehkä sittenkin tilaan jonkun muun :P
Jep, ja virheä on ihana <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...