keskiviikko 18. toukokuuta 2011

Päivän meikki: lämpimän hopeaa

Koitan vähän ahkerammin laitella tänne meikkikuvia. Vaikka nämä nyt mitään erikoisempia olekaan, vaan lähinnä arkimeikkejä nykyään, mutta tiedän että blogiani seurailee joitakin ihmisiä jotka toivovat enemmän meikkaamiseen/kosmetiikkaan liittyvää sisältöä.
Välillä toki innostun tekemään kaikenlaisia erikoisempiakin, mutta niinkun olen monesti todennut täälä, se menee kausittain. Kynsikausi-meikkikausi-kynsikausi.

Tähänkin meikkiin käytetty tuttua Inglotin lämpimänharmaita sävyjä. Yleisestikkin inglot taitaa olla se, millä meikkaan n. 70% silmämeikeistäni.
Nyt kyllä pitää todeta, että kameran valotusasetukset jotenkin söi meikin tummuuden. Oikeasti tämä on mielestäni paljon tummempi, koska käytin paljon lähes mustaa lämpimänharmaata.
1. Pearl 393 2. Matte 351 3. Pearl 454 4. D.S. 502 5. D.S. 458 6. Nyx Round Lipstick 529 Thalia

Noi harmahtavat on vaan niin luottovärit. Seuraavaksi tahtoisin jotain lämpimämpiä ja ehkä vähän rusehtavampia lisäksi.

4 kommenttia:

hellin kirjoitti...

hia-no! Tämän voisi vaikka apinoida itselleen joku aamu :) Mulla on pari hopeista luomaria, mutta ovat jääneet aika vähälle käytölle.

HeidiB kirjoitti...

Kaunis meikki joka sopii todella hyvin sun silmien väriin :)

Pumpulipupu kirjoitti...

Mä ainakin aina toivon niitä meikkikuviakin :)

Taas ihanan eteerisen näköistä, tosi kaunista. Sä osaat tehdä jotenkin todella erilaisia meikkejä, eli näytät joka kuvassa vähän erilaiselta. Ehkä se johtuu siitä, että käytät rohkeasti eri värejä, esim. tämä kuulas hopeinen meikki on aivan erilainen kuin edellinen viininpunainen. Ihanan näköistä!

(todellaupea)Layrä kirjoitti...

kiitos hellin! :) toi hopea nappi on mullakin jäänyt vähän, tää tais olla toinen kerta kun käytän. Eipä se sitten hullumpi ookkaan

HeidiB: kiitos :P Vois joskus opetella käyttään esim. oranssihtavaa luomilla, se tuo kivasti sinisyyttä esiin!

Pumpulipupu: hii, pitää oikeasti muistaa ottaa enemmän niitäkin kuvia! meikin kuvaaminen on vaan 100x vaikeempaa kun kynsien, koska oon semmonen ihme pikkutarkka..

Kiitos paljon, mukava kuulla ettei ne oo kaikki ehkä ihan niin samantyylisiä kun kuvittelen :) Toki blogiin pyrin valkkaamaan pikkusen erityyliset, vaikka arkimeikki onkin aika usein tosi identtinen..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...