keskiviikko 25. toukokuuta 2011

Vesimarmorointia

Vaikka vannoin, etten koskaan enää tätä kokeile. Pitihän se silti.
Ei tämä edelleenkään herkkua ole, enkä hallitse kynsien vesimarmorointia niinkun yhtään. Pienen hetken kun sitä luulee osaavansa, ei sitten kohta osaakkaan.
Kivat kuviot tuli, ei sillä. Olisin vain tahtonut siistimpiä kuvioita, ja tiedän käytännössä miten ne saa. Sitä en tosin tiedä, miten ne vesi/ilmakuplat saa piiloon, kun ne pilasivat hienoimmat kuviot.
Ja koska tykkäämme verrata kaikkea ruokaan, kenelle tulee mieleen minttu-suklaajätski!!
Ainakin minulle, ja se tämän värivalinnan ideakin hieman oli.
Vas: H&M Hello kitty - Turqouise, China Glaze-Re fresh mint, Opi-Suzi says Da! ja Wild and Crazy-Montana.

Eeeehkä vielä joskus kokeilen tätä toiste. Nyt sain vähän tuntumaa tähän touhuun enemmän, ja voisin joskus peräti koittaa jotain kuviota. Sitten pitäisi koittaa malttaa iskeä vain yksi kynsi kerrallaan ilmeisesti, sillä minä laitoin näihin 2 (paitsi vasurin peukku).

7 kommenttia:

Miia kirjoitti...

Voi noi on ihanat! :)Onnistuisimpa joskus itekki tekemään vesimarmorointia.. Se on vaa nii vaikeeta, et en kovin usein oo viitsiny kokeilla. D:
Mut ihanat väriyhdistelmät oot kyllä valinnut. Me like! :)

Rins kirjoitti...

Oi vitsi, todella nätit kynnet. Mun vesimarmoroinnit ei ikinä onnistu noin hyvin.

Sonne kirjoitti...

Nätit marmoroinnit ja värivalinnat kyllä. 8] Ja kupliin vinkkinä, nosta sormet hitaasti vedestä poies, ei pitäisi kuplia (ainakaan niin paljoa). :)

Jenni kirjoitti...

Ekassa kuvassa nimetön ja kesksormi oli tosi kivan näköisiä :) Ite oon kokeillut kerran vesimarmorointia, luovutin jo siinä vaiheessa, kun lakat vaa tippui vesikipon pohjalle eikä levinnyt siihen pintaan :D

Papu kirjoitti...

Kivathan noista tuli! Musta tuntuu, että useimmilla tökkii toi vesimarmorointi siksi, että käytössä on huonot lakat. Siis huonosti vesimarmorointiin sopivat lakat. Olen itsekin yrittänyt välillä vääränlaisilla lakoilla, ja siinä on kyllä saanut repiä hiuksia päästään. Kun käyttää hyvin marmorointiin sopivia lakkoja, se ei itse asiassa ole ollenkaan vaikeaa :) Mulla on kaikkein parhaiten toimineet China Glazen Romantique-kokoelman lakat, jotka toimii mahtavasti myös leimailussa. ♥

(todellaupea)Layrä kirjoitti...

Miia: kiitos :D Kyllä se jotenkuten siitä, kun kokeilee ja hengittää syvään.
Itekkin tyykkään väreistä. :)

Rins: Kiitos :D Kannattaa vaan yrittää, nää on hauskan näköset, vaikkei niin täydellisesti onnistukkaan!

Sonne: kiitos, ja kiitos vinkistä! Pakko kokeilla tota, sillä nostin kyllä tosi nopsaan sormet pois!

Jenni: Musta tokan kuvan etusormen kynsi on aika täydellinen :D Hyvä jos yks sentään! x)
Siiten pohjalle tippumiseen pitäis auttaa se, että ei tiputa lakkaa korkeelta, vaan ihan siitä vedenpinnan yläpuolelta. Tai sitten kokeilee toista lakkaa.

Papu: kiitti :D Mulla oli ihan hyvät lakat käytössä ja ne kyllä kulkeutu siinä pinnalla hyvin tikun kanssa, mutta sitten muut osiot meni pilalle.
Voisin kyllä noita Romantiquen lakkoja kokeilla, koska niitä mulla ei tuu pahemmin kokokynnellä kokeiltua ja ne vois olla tosi hienot!

LS kirjoitti...

Ihanat! Mä oon yrittäny tota marmorointia monia kertoja, mutta se ei vaan halua toimia mulla :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...